Een royale geheel vrijstaande 6-persoons bungalow met sfeervol ingerichte woonkamer met zithoek, eethoek en TV. Compleet ingerichte open keuken met afzuigkap, magnetron en elektrische kookplaat. Badruimte met ligbad en wastafel. Apart toilet. In de bungalow is een wasmachine aanwezig.

Ruime slaapkamer op de begane grond met een 2-persoons boxspring bed. Op de verdieping 2 ruime slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Een van de slaapkamers is voorzien van wastafel. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden.

De kavel waar de boomklever op staat is ca. 900m2 groot. Buiten is er aan 2 zijden van de bungalow een terras. Daarnaast is er een royaal grasveld aanwezig. Het geheel van de tuin wordt omringd door bomen en struiken, waardoor u een hoge mate van privacy geniet. Bij de bungalow is er een parkeerplaats voor uw auto.

Hieronder ziet u een fotoimpressie van de bungalow.Hieronder ziet u de plattegronden van de bungalow.


Omgeving

Onze bungalows zijn uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. De prachtige natuur geeft u de mogelijkheid om te recreëren en tot rust te komen. Overijssel wordt gekenmerkt door een afwisselend coulisselandschap van bos, weiden, akkers, heidevelden en beekjes met verrassende doorkijkjes en vergezichten...

Lees meer over de omgeving >>

Onze contactgegevens

Fam. de Jong
Lagendijk 131
2981EL Ridderkerk

T: 0180-425217
E: info@bosvogels.nl