Een royale geheel vrijstaande 5 a 6-persoons bungalow met zeer ruime sfeervol ingerichte woonkamer met zithoek, eethoek en TV. Compleet ingerichte open keuken met afzuigkap, magnetron en elektrische kookplaat. Badruimte met ligbad en wastafel. Apart toilet.

Op de verdieping zijn 2 slaapkamers. Een ruime ouderslaapkamer  met een 2-persoons boxspring bed. De ruime 2e slaapkamer heeft 3 eenpersoonsbedden. Beide slaapkamers hebben een wastafel. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden. In beide slaapkamers is er voldoende ruime om eventueel een campingbedje bij te plaatsen. 

De kavel waar de Bosuil op staat is ca. 1000m2 groot. Buiten is er een terras. Daarnaast is er een royaal grasveld aanwezig. Het geheel van de tuin wordt omringd door bomen en struiken, waardoor u een hoge mate van privacy geniet. Bij de bungalow is er een parkeerplaats voor uw auto.

Hieronder ziet u een fotoimpressie van de bungalow.Hieronder ziet u de plattegronden van de bungalow.

Omgeving

Onze bungalows zijn uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. De prachtige natuur geeft u de mogelijkheid om te recreëren en tot rust te komen. Overijssel wordt gekenmerkt door een afwisselend coulisselandschap van bos, weiden, akkers, heidevelden en beekjes met verrassende doorkijkjes en vergezichten...

Lees meer over de omgeving >>

Onze contactgegevens

Fam. de Jong
Lagendijk 131
2981EL Ridderkerk

T: 0180-425217
E: info@bosvogels.nl