Even onthaasten genietend van een kopje thee of koffie, ruimte en rust om u heen, te midden van een prachtige natuur. Een natuur waarin u bij het ontwaken van de dag wordt gewekt door een koor van bosvogels. Ook de eekhoorn is een trouwe gast in de tuin van de bungalows. Wat is er meer nodig voor een fijne welverdiende vakantie? En voor de kinderen is er in de directe nabijheid de speeltuin van het park aanwezig. 

Van iedere bungalow, "De Boomklever”, "De Specht” en "De Bosuil“ vindt u op de site elk afzonderlijk een beschrijving met foto’s en plattegronden, zodat u zelf een keuze kunt maken voor de bungalow die het beste bij u past. De bungalows liggen in een driehoek bij elkaar. Hierdoor is de locatie ook uitermate geschikt voor het huren van de bungalows voor een familievakantie met meerdere gezinnen of bijvoorbeeld voor het vieren van een jubileum van ouders met kinderen.

Voor één van de bungalows hebben wij een campingbedje beschikbaar. Als u dit bij boeking aangeeft kunnen wij ervoor zorgen dat dit in de bungalow staat die u wenst te huren. Mocht het zijn dat in de door u gevraagde periode het campingbedje al verhuurd is, dan kunt u ook op het park een campingbedje huren.

Een royale geheel vrijstaande 6-persoons bungalow met sfeervol ingerichte woonkamer met zithoek, eethoek en TV. Compleet ingerichte open keuken met afzuigkap, magnetron en elektrische kookplaat. Badruimte met ligbad en wastafel. Apart toilet. In de bungalow is een wasmachine aanwezig.

Ruime slaapkamer op de begane grond met een 2-persoons boxspring bed. Op de verdieping 2 ruime slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Een van de slaapkamers is voorzien van wastafel. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden.

Een royale geheel vrijstaande 6-persoons bungalow met zeer ruime sfeervol ingerichte woonkamer met zithoek, eethoek en TV. Compleet ingerichte open keuken met afzuigkap, magnetron en elektrische kookplaat. Badruimte met ligbad en wastafel. Apart toilet. In de bungalow is een wasmachine aanwezig.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers. Een ruime ouderslaapkamer  met een 2-persoons boxspring bed. De beide andere slaapkamers hebben elk 2 eenpersoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden. Op de ouderslaapkamer is een wastafel aanwezig.

Een royale geheel vrijstaande 5 a 6-persoons bungalow met zeer ruime sfeervol ingerichte woonkamer met zithoek, eethoek en TV. Compleet ingerichte open keuken met afzuigkap, magnetron en elektrische kookplaat. Badruimte met ligbad en wastafel. Apart toilet.

Op de verdieping zijn 2 slaapkamers. Een ruime ouderslaapkamer  met een 2-persoons boxspring bed. De ruime 2e slaapkamer heeft 3 eenpersoonsbedden. Beide slaapkamers hebben een wastafel. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden. In beide slaapkamers is er voldoende ruime om eventueel een campingbedje bij te plaatsen. 

Omgeving

Onze bungalows zijn uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. De prachtige natuur geeft u de mogelijkheid om te recreëren en tot rust te komen. Overijssel wordt gekenmerkt door een afwisselend coulisselandschap van bos, weiden, akkers, heidevelden en beekjes met verrassende doorkijkjes en vergezichten...

Lees meer over de omgeving >>

Onze contactgegevens

Fam. de Jong
Lagendijk 131
2981EL Ridderkerk

T: 0180-425217
E: info@bosvogels.nl