1. Annulering: Indien u een annuleringsverzekering noodzakelijk vindt, dient u hiervoor zelf zorg te dragen.

2. Waarborgsom: Er wordt een waarborgsom verlangd van € 50,- Deze betaalt u bij aankomst op het park. Na vertrek ontvangt u de waarborgsom op uw bankrekening retour met vermindering van kosten van bijv. ontstane schade, gebroken serviesgoed en dergelijke. Dit bij vertrek graag te melden. Ook evt. extra schoonmaakkosten voor het aantreffen van vuil serviesgoed of bij het erg vervuild achterlaten van de bungalow wordt met de waarborgsom verrekend.

3. Aankomst en vertrek:

Tijd van aankomst:
  • tussen 16.00 uur en 19.00 uur
Tijd van vertrek:
  • voor 10.00 uur
Aankomst en vertrekdagen:
  • week
- aankomst vrijdag / vertrek vrijdag.
Aankomst en vertrekdagen:
  • weekend
- aankomst vrijdag / vertrek maandag.
Aankomst en vertrekdagen:
  • midweek
- aankomst maandag / vertrek vrijdag.
Bij aankomst en vertrek dient u zich te melden bij de receptie.
Bij vertrek dient uiterlijk om 10.00 uur de sleutel ingeleverd te zijn bij de receptie.


4. Bedlinnen: Voor het verplichte gebruik van bedlinnen wordt € 7,50 per persoon in rekening gebracht. Dit dient bij aankomst op het park te worden voldaan.

5. Schoonmaak: De kosten voor de eindschoonmaak is in de huurprijs opgenomen. Hierbij is er wel vanuit gegaan dat u de bungalow netjes achter laat, zoals u hem heeft aangetroffen bij aankomst.

6. Was service: Op het park is een was service aanwezig. U kunt hier tegen vergoeding ’s-morgens uw was inleveren en aan het eind van de middag of de volgende dag weer ophalen. U kunt hierbij kiezen voor wassen en/ of wassen + drogen. Kosten hiervoor kunt u navragen bij de receptie.

7. Eetgelegenheid: In de centrumvoorziening op het park is een eetgelegenheid waar u gebruik kunt maken van een plateservice. ’s-Morgens is er een broodjesservice. Tevens is het mogelijk om vanaf 17.00 uur snacks te kopen.

8. Huurartikelen kindermeubilair: Een kinderbed, kinderstoel of kinderbad is op het park te huur voor €2,50 per stuk/ nacht, met een maximum van € 10,- per stuk/ week.

9. Huisdieren: Zijn in de bungalows niet toegestaan.

10. Parkeren: U mag maximaal 1 auto bij de bungalow parkeren. Eventuele meerdere auto’s kunnen op de parkeerplaats bij de ingang van het park worden geparkeerd. De beheerder houdt toezicht op het parkeerbeleid.

11. Gebruik bungalow: De bungalows zijn berekend op maximaal 6 personen, het is niet toegestaan om meerdere mensen in de bungalow te laten overnachten. Tenzij bij de boeking een ander aantal met de verhuurder is afgesproken. 
Tenten plaatsen bij de bungalow is niet toegestaan. Nette bewoning is een vereiste, zodat wij de gasten die na u gebruik maken van de bungalow ook een aangenaam verblijf kunnen bieden.Roken in de bungalows is niet toegestaan.

12. Zondag: Op zondag zijn de parkvoorzieningen gesloten. Het wordt door veel mensen op het park op prijs gesteld als er op de zondag zoveel mogelijk de zondagsrust in acht wordt genomen. De huurder dient hier rekening mee te houden.

13. Recreatieprogramma: In een aantal weken van de mei-, zomer- en herfstvakantie wordt er voor alle leeftijden een recreatieprogramma georganiseerd.

14. Zwemaccommodatie: Gebruik van het overdekte zwembad met glijbaan is bij de huurprijs inbegrepen. Buiten de schoolvakanties is het zwembad op ma t/m vr tussen 16.00 en 19.00 uur gesloten i.v.m. zwemlessen.

15. Toeristenbelasting / reserveringskosten: De prijzen op de prijslijst zijn inclusief toeristenbelasting en reserveringskosten.

16. Tot slot: Bij aankomst krijgt u bij de receptie diverse informatie over uw verblijf op het park. Mocht u tijdens uw verblijf in één van onze bungalows nog vragen hebben, kunt u hiervoor terecht bij de receptie.

Omgeving

Onze bungalows zijn uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. De prachtige natuur geeft u de mogelijkheid om te recreëren en tot rust te komen. Overijssel wordt gekenmerkt door een afwisselend coulisselandschap van bos, weiden, akkers, heidevelden en beekjes met verrassende doorkijkjes en vergezichten...

Lees meer over de omgeving >>

Onze contactgegevens

Fam. de Jong
Lagendijk 131
2981EL Ridderkerk

T: 0180-425217
E: info@bosvogels.nl